"Bosnian Wand Airlines" letjet će iz Sarajeva ka Štokholmu, Atini...

19.12.2014. 09:48 / Izvor: eKapija.ba

Bosnian Wand Airlines je novoosnovana aviokompanija u Bosni i Hercegovini. Sa sjedištem u Sarajevu, i kako kažu ova aviokompanija će vam pružiti jedinstvenu priliku da direktno iz Sarajeva posjetite neke od najljepših evropskih gradova.

Prva generacija kabinskog osoblja Bosnian Wand Airlinesa uspješno je okončala zahtjevni stručni trening u prostorijama Turkish Airlines Flight Centera.

Veoma iskusni instruktori, cijenjeni na svojim poljima rada, predvodili su interaktivni trening podučavajući ih profesionalnim standardima djelovanja u avijaciji, mogućim kriznim stanjima tokom leta kao i njihovom rješavanju.

"Stjuardese i stjuardi, koji će uskoro početi letjeti zajedno s iskusnim uposlenicima ovog sektora, pokazali su visok stepen zainteresovanosti, angažovanosti, tolerantnosti, spremnosti i fleksibilnosti tokom cijelog treninga. Uprava kompanije Bosnian Wand Airlines ponosna je na njih", saopćili su iz ove kompanije.

Bosnian Wand Airlines je novoosnovana aviokompanija u Bosni i Hercegovini. Sa sjedištem u Sarajevu,  i kako kažu ova aviokompanija će vam pružiti jedinstvenu priliku da direktno iz Sarajeva posjetite neke od najljepših evropskih gradova.

"Mi u našu priču ne želimo uploviti samo osvajanjem evropskog neba – u njenom uvodu podjednako važno mjesto zauzimaju destinacije smještene na azijskom kontinentu. Fokusirajući se na putnike, njihovu sigurnost i udobnost tokom leta, naša vizija je da Bosnian Wand Airlines izraste u prepoznatljiv bosanskohercegovački brend na avijacijskom tržištu", kažu u Bosnian Wand Airlines, vjerujući kako je takav put moguć.

Prema planu Bosnian Wand Airlinesa, letove će organizovani iz Sarajeva te drugih gradova koji su dio putne mreže aviokompanije. 

"Iako smo mlada kompanija, sebi smo postavili odvažne ciljeve: u ne tako dalekoj budućnosti planiramo letjeti prema čak 60 destinacija realizujući prekookeanske saradnje i letove. Sada, kada počinjemo, naši avioni Airbus A 320 i Airbus A 321, s mogućnosti izbora biznis i ekonomske klase, zaputit će se prema evropskim i azijskim destinacijama: Amsterdamu, Frankfurtu, Štokholmu, Geteborgu, Atini, Džeddi, Bagdadu, Teheranu, Nadžafu, Sulejmaniji i Erbilu", najavljuju iz ove kompanije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti