Novi poziv za izbor stručnog konsultanta sa pregovore sa Shellom

01.08.2014. 11:33 / Izvor: eKapija.ba
Novi poziv za izbor stručnog konsultanta sa pregovore sa Shellom

Pokrenut je otvoreni postupak nabavke usluga, za izbor pravnog lica kao stručnog konsultanta, za pružanje konsultantskih usluga pregovaranja, vođenja pregovora i izradu ugovornog modaliteta za potrebe Vlade FBIH.

Federalno ministartvo energije, rudarstva i industrije pokrenulo je otvoreni postupak nabavke usluga, za izbor pravnog lica kao stručnog konsultanta, za pružanje konsultantskih usluga pregovaranja, vođenja pregovora i izradu ugovornog modaliteta za potrebe Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, u postupku dodjele ugovora o koncesiji za istraživanje i eksploataciju nafte i plina na prostoru Federacije Bosne i Hercegovine.

Javni poziv potencijalnim pravnim licima objavljen je u „Službenom glasniku BiH" broj: 58/14 od 28.07.2014. godine.

Procijenjena ukupna vrijednost ugovora bez PDV-a je 800.000 KM.

Tender za izbor konsultanta koji će voditi pregovore sa Shellom u postupku dodjele ugovora o koncesiji za istraživanje i eksploataciju nafte i plina na prostoru Federacije BiH otvoren do 08.09.2014. godine.

Podjećamo, prošli javni poziv poništen je u Službenom glasniku br. 56 od 21.07.2014. godine s obzirom na da nije osigurana stvarna konkurencija za ugovor jer je broj primljenih prihvatljivih ponuda bio manji od tri.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti