SWISS Air uvodi letove iz Ženeve za Sarajevo

24.11.2014. 10:04 / Izvor: eKapija.ba
SWISS Air uvodi letove iz Ženeve za Sarajevo

Dakle, od ljeta naredne godine, SWISS će letjeti za Firencu (četiri puta sedmično), Sarajevo (dva puta sedmično), Valensiju (dva puta sedmično) i Skoplje (dva puta sedmično), Lugano (16 puta sedmično).

Švicarska aviokompanija SWISS od 2015. godine uvodi devet dodatnih novih destinacija svojoj mreži baziranoj u Ženevi, objavljeno je iz ove kompanije.

Dakle, od ljeta naredne godine, SWISS će letjeti za Firencu (četiri puta sedmično), Sarajevo (dva puta sedmično), Valensiju (dva puta sedmično) i Skoplje (dva puta sedmično), Lugano (16 puta sedmično). Sa novim linijama broj destinacija na koje SWISS prevozi dostigao je 39.

Letovi će se izvoditi tokom cijele godine, dok će Palermo, Calvi, Tesaloniki i Zakintos dobiti nove sezonske letove u ljetnim mjesecima.

Inače, SWISS nastavlja razvijati svoje proizvode i usluge unutar svoje strategije "Aviolinije Švicarske nove generacije". Najnoviji planovi za razvoj kompanije su proširenje mreže bazirane u Cirihu i pedesetpostotno povećanje broja mjesta na relaciji Lugano-Cirih.

"Ove nove linije su potvrda našeg stalnog investiranja", kaže Lorenzo Stoll, direktor SWISS-ovog odjela Western Switzerland, dodajući da je proširena ponuda usluga na sunčane destinacije direktan odgovor na potrebe i očekivanja njihovih klijenata.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti