Dezen d.o.o. Živinice

Potpuni naziv
Dezen d.o.o. za trgovinu, proizvodnju i usluge Živinice
Adresa
Magistralni put A-bb
Mjesto
75270 Živinice
Pretežna djelatnost

Detaljnije informacije

Opis djelatnosti

Drugi kontakti

Katalog roba i usluga

Prijavi grešku

Počeci kompanije Dezen d.o.o. sežu od 2005. godine, kada je njen osnivač, i vlasnik Prof. Kalajac Bahrija pokrenuo skromni pogon za proizvodnju pločastog namještaja po mjeri, sa dva uposlena radnika. U početku, kompanija je poslovala pod nazivom SF Company, sve do 2013. godine, kada mijenja naziv, te stvara novi brend u branši pločastog i tapaciranog namještaja DEZEN!

Rezultatima upornog rada, zasnovanim prvenstveno na kvaliteti i povjerenju kupaca, otvoren je savremeni Salon namještaja, te pogoni za proizvodnju pločastog i tapaciranog namještaja. Danas, firma zapošljava oko 35 radnika, raspoređenih u dva proizvodna pogona i salon namještaja.

Poslovanje kompanije Dezen se odvija u 4 sektora, i to: Proizvodnja pločastog namještaja, Proizvodnja Tapaciranog namještaja, Salon namještaja, te Uslužno rezanje i kantiranje iverice.

Proizvodnja pločastog namještaja najviše se zasniva na proizvodnju kvalitetnog namještaja po željama kupaca. Proizvodi u ovom sektoru podliježu strogoj kontroli kvaliteta, za što je dokaz i 5 godina garancije na svaki proizvod po mjeri.

Proizvodnja Tapaciranog namještaja odlikuje se prije svega kvalitetom i jedinstvenim dizajnom. Dezen se svojim proizvodima nastoji što više distancirati od monotonije koja vlada na tržištu, te predstaviti kupcima nove, kvalitetnije, i estetski prihvatljive proizvode. Tapacirani namještaj izrađen u fabrici Dezen može se kupiti u salonima širom Bosne i Hercegovine.

Više detalja u rubrikama

VIJESTI

TENDERI

PLAN NABAVKI

POBJEDE NA TENDERIMA

UČEŠĆE NA TENDERIMA

ISPORUČIOCI

NAJAVE

LIČNOSTI

MENADŽERSKE POZICIJE

FILANTROPI

VEZANE FIRME

DODATNE SEKCIJE